Intraceuticals Oxygensystem

– Den äkta Madonnabehandlingen

Intraceuticals Hyperbaric Oxygenmaskin och tillhörande produkter är patenterad och är den äkta Madonnabehandlingen. Intraceuticals Oxygenbehandling är världens mest fuktgivande

ansiktsbehandling och med hjälp av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Hudens egna funktioner stimuleras, fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med en ny lyster och vitalitet.

Det används olika serum i behandlingarna beroende på vilka resultat man vill uppnå: Rejuvenation Serum, Antioxidant, Vitamin A, Vitamin C, Collagen, Acne och Pigment serum.

I tillägg finns Atoxelene Infusion, ett naturligt ”botox” som förstärker effekten av oxygenbehandlingen.

Det rekommenderas en kur på cirka 6 behandlingar och därefter uppföljning vid behov. Mellan behandlingarna rekommenderas att använda tillhörande hudvårdsprodukter som förstärker behandlingen och dessa köps styckvis eller som komplett set. Behandlingen passar alla hudtyper och utförs endast av utvalda hudterapeuter på klinik.

Intraceuticals + Boosters

Fyra kraftfulla och målinriktade fillers, designade särskilt för dina behandlingar på salong och för hemmabruk!

Vitamin C+3 Stärker, skyddar och bibehåller en frisk hud med 3 synergitiska typer av Vitamin C.

Vitamin A+ Rengör och fräschar upp hud som varit utsatt för solskador, som har en ojämn hudyta, djupa rynkor och finnar.

Antioxidant+ Revitaliserar och balanserar en stressed, trött hud med antioxsidanter från den australienska regnskogen

Collagen+ rik på collagen och peptider som främjar hudföryngring och återskapar volym-och elasticiteten i huden.

Rejuvenate intraceuticals konceptet

FUKT – LYFT – UPPSTRAMNING

 • Maximerar hydrering och hudens volym
 • Huden ser yngre ut och får mer lyster
 • Ger effeltiva antiåldrande fördelar

Intraceuticals har en filosofi om hudvård baserat på konceptet om att hudens fukthaltsnivå är viktig för att bevara en frisk och sund hud. Intraceuticals menar att dehydrering är en stor orsak till att fina linjer, rynkor och åldrande av huden uppstår och att Hyalyronics (naturlig vattenbindande ingrediens) hjälper till att öka fukthalten i huden. Baserat på sin forskning har Intraceuticals utvecklat sitt patenterade 3 stegs Hyaluronic Layering. Detta bildar basen i de revolutionerande Intraceuticals behandlingarna för omdelbara synliga resultat och vetenskaplig avancerad hudvård, designat för att återuppliva, göra huden fylligare och skydda den.

3 ENKLA STEG FÖR EN SYNLIG ÄNDRING AV HUDENS UTSEENDE OCH KÄNSLA

Genom behandlingen: Applikatoren glider med en bubbla av oxygen över huden och säkrar full applikation av Rejuvenate Serum för att effektivt fukta huden.

INTRACEUTICALS REJUVENATE TREATMENT

Rejuvenate behandlingen är en unik, återuppbyggande hudbehandling som ger omedelbara resultat som du både kan se och känna. En professionell Rejuvenate behandling använder sig av fördelen med oxygen under tryck (minimum 3,5 bar) för att slussa in Rejuvenate Serum i huden. De synliga fördelarna är:

 • Förbereder fukt och volym i huden
 • Minskar omedelbart synliga fina linjer och rynkor
 • Huden ser yngre ut, får mer lyster och spänst

Rejuvenate behandlingen avslutas med applikation av Eye Gel, Hydration Gel och Moisture Binding Cream för att jämna ut och skydda huden.

THE REJUVENATE COURSE

Medan en enskild Rejuvenate behandling omdelbart vill fukta, lyfta och verka uppstramande på hudens utseende så uppnås optimala resultat genom en kur om 6 behandlingar. Rejuvenate kuren inkluderar hemmaprodukter till daglig användning för att maximera fördelarna av behandlingen. Efter genomförd kur vill huden se och kännas jämnare, synliga fina linjer och rynkor är minskat, huden din är fastare och har mer lyster.

INTRACEUTICALS REVIVING SYSTEM

Låg molekylär vikt (LMW) Hyaluronsyra ger ny lyster till huden. Genom att öka nivån av hyaluronsyra hjälper man till att återupprätta hudens naturliga volym, definiera ansiktskonturen och reducera synliga rynkor. Huden får mer lyster och spänst.

 • Rejuvenate Treatment
 • Daily Serum

INTRACEUTICALS REPLENISHING SYSTEM

Medium molekylär vikt Hyaluronsyra fyller upp huden med vatten och ger fukt som stannar längre för att reducera uppkomsten av fina linjer och ojämnheter. Huden ser ren och fräsch ut.

 • Rejuvenate Hydration Gel
 • Rejuvenate Eye Gel

INTRACEUTICALS PROTECTING SYSTEM

Hög molekylär vikt Hyaluronsyra skyddar hudens yta mot förlust av fukt och tuffa miljöpåverkande faktorer genom att ge en skyddande barriär men som låter huden andas.

 • Rejuvenate Moisture Binding Cream

FÖRBEREDA

REJUVENATE CLEANSING GEL

En lätt rengöringsgel för att avlägsna orenheter och hjälpa till att återupprätta hudens naturliga balans. Rengör och gör huden klar för 3 stegs Hyaluronic Layering.

 1. ÅTERSKAPA

REJUVENATE DAILY SERUM

Det näst bästa förutom att göra en Intraceuticals behandling är att använda Rejuvenate Daily Serum två gånger varje dag. Denna första del kan förbättra hudens struktur och ge lyster. Återskapar och revitaliserar hudens fukthalt för att ge volym och jämnare ansiktskonturer.

 1. EFTERFYLL

REJUVENATE EYE GEL

Som ett stort glas vatten för det ofta bortglömda ögonpartiet. Rejuvenate Eye Gel hydrerar, hjälper till att de synliga fina linjerna ser mindre ut och kan verka lugnande på trötta ögon.

REJUVENATE HYDRATION GEL

Det andra viktiga steget är att kontinuerligt ”fylla upp” huden med fukt genom att använda Rejuvenate Hyration Gel två gånger om dagen och man märker hur ojämnheter utjämnas och huden får en strålande glöd och ger en jämnare och mjukare känsla.

 1. SKYDDA

REJUVENATE MOISTURE BINDING CREAM

Den sista finishen är att smörja huden med Rejuvenate Moisture Bindning Cream. Denna lätta creme ger näring och är utvecklad för att skydda och försvara huden mot miljömässiga stressfaktorer.

VARFÖR LAYERING ISTÄLLET FÖR ATT ENDAST TILLFÖRA FUKT?

Den ursprungliga teknologin om hur man utvecklar moderna fuktkrämer utvecklades tidigt på 1900-talet och har fram till idag nästan inte ändrats. Som en följd av detta har Intraceuticals varit nytänkande på hud hydralisering och har istället fokuserat på att fylla huden med vattenälskande ingredienser. Genom att utnyttja kraften av de tre olika molekylvikterna av hyaluronsyra, revitaliserar Intraceuticals inte enbart hudens förmånga till att binda upp vatten men också hjälper huden att fylla på den naturliga vattenreservoaren.

Vem vill inte ha en omedelbar glänsande hud som känns stramare och fastare, verkar yngre och har mera lyster?

Intraceuticals konceptet är rekommenderat av professionella hudterapeuter, kändisar, profesionella make-up artister, fotografer och stylister över hela världen.

INTRACEUTICALS ATOXELENE BEHANDLING

Är du redan förtjust i Rejuvenate behandlingen?

Lägg till i behandlingen extra uppstramning av huden och få den utjämnade effekten av en Atoxelene behandling. Denna verkningsfulla och naturliga peptidebehandlingen kan användas som komplement i alla Intraceuticals behandlingar för att hjälpa till att jämna ut djupare linjer och förbättra huden.

Intraceuticals Atoxelenebehandling

 • Ger omedelbara förbättringar på rynkor i ansiktet
 • Hjälper till att jämna ut fina linjer och rynkor vid ögonen, läpp och i pannan
 • Kan ge ett synligt lyft av bryn och förbättra läppkonturen
 • Är ett naturligt alternativ för att «fylla ut» linjer och rynkor

Intraceuticals Atoxelene behandlingen avslutas med applicering av Intraceuticals patenterade 3 Stegs Hyaluronic Layering hudvårdsprodukter för att skydda huden och ge den näring.

ATOXELENE VIKTIGASTE EGENSKAPER

“State of the art” peptider kan hjälpa att få rynkor mera utjämnade och kan verka förfinande på hudens utseende.

ACETYL OCTAPEPTIDE-3 – en naturlig amino peptide som verkar uppstramande på hudens ytliga del, kan göra linjer mindre synliga och mjukgöra effekten av muskelkontrationer i ansiktet.

HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACT – En växtderivat ingrediens som kan verka huduppstramande och som kan minska de synliga tecknen på fina linjer och rynkor.

INTRACEUTICALS ÅTERSKAPANDE SYSTEM

Low Weight Hyaluronics kan återskapa vitaliteten i huden. Att återfukta hudens Hyaluronic nivåer kan hjälpa att återskapa hudens naturliga volym för mera definerade ansiktskonturer och kan minska synbarheten av rynkor. Huden får mer lyster med ett «lyft» från insidan av huden.

 • Atoxelene behandling
 • Atoxelene Daily Serum
 • Atoxelene Line Wand

INTRACEUTICALS FUKTTILLFÖRANDE SYSTEM

Medium Weight Hyaluronics “efterfyller” fukt till huden och kan ge långtidsverkande extra fukthalt som kan minska synbarheten av fina linjer och rynkor.

 • Rejuvenate Hydration Gel
 • Opulence Hydration Gel

INTRACEUTICALS SKYDDANDE SYSTEM

High Weight Hyaluronics ger skydd till hudens yta mot uttorkning och skydd från negativa påfrestningar från miljön genom att huden får en skyddande lager av produkter uten att dessa hämmar hudens egna funktioner. Huden kommer att kännas jämnare, lugnare och man kan få en känsla av att huden har blivit mera uppstramad.

 • Rejuvenate Moisture Binding Cream
 • Opulence Moisture Brightening Cream

ATOXELENE HUDVÅRDS PRODUKTER

ATOXELENE DAILY SERUM

Atoxelene Daily Serum är ett kraftfullt serum som genom effekten av de botaniska peptider kan minska synbarheten av fina linjer och rynkor.

ATOXELENE LINE WAND

Ta med dig denna reseförpackningen av Atoxelene Daily Serum och applicera på områden med fina linjer och rynkor. Du får omedelbart en känsla av att huden blir jämnare och får mer lyster.

INTRACEUTICALS EYE MASK

Ögonmasken har en omdelbar uppstramande och svalkande verkan och ger resultat vid svullnader, mörka ringar och linjer. Ögonmasken är även suverän att använda som en lyxig extrabehandling i samband med ansiktsbehandlingar.

INTRACEUTICALS LIP MASK

En rik, fuktgivande läppmask som hjälper till att definera läppkonturerna, tillför fyllighet och att läpparna håller sig tillräckligt fuktiga. Hyluronsyra och bruna alger bidrar till att minska linjer runt läpparna och ge en mer ungdomlig ”look”. Masken är även suverän att använda som en lyxig extrabehandling med fokus på och runt läpparna i samband med ansiktsbehandlingar.