Dermaroller-H-Pic

Microneedling

DERMAROLLER® är originalet för Microneedlingterapi, ett genombrott för behandling av Ärrvävnad, Bristningar och Åldrad Hud. Behandlingen stimulerar hudens egen reparations- och läkningsprocess, normaliserar kärlstrukturen och ger en fasthetsgivande effekt. Givetvis används enbart sterila engångsinstrument som är medicintekniskt klassade (CE-märkta). Vi erbjuder manuell behandling (DERMAROLLER®) för precisionskrävande och mer omfattande korrigeringar. Vi erbjuder även den elektroniska behandlingen (e-DERMASTAMP) för behandling av enskilda område som t.ex. runt ögon och mun eller i förebyggande syfte för att bevara och upprätthålla hudens ungdomliga struktur.

Med DERMAROLLER® och e-DERMASTAMP behandlar vi:

  • Åldrad hud
  • Rynkor och Linjer
  • Ärr
  • Pigmenteringar
  • Ytliga Kärl
  • Bristningar efter graviditeter, etc.

MC4_with_box

Dermaroller®

Med manuell DERMAROLLER® behandlar vi effektivt hudens struktur genom att punktera underliggande kärl. Behandlingen gör att en microblödning uppstår vilket initierar en signal till hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. En collagenstimulering (Neocollagenesis) och kärlnormalisering (Neoangeonesis) aktiveras utan tillförsel av externa substanser. Var behandling anpassas individuellt genom olika instrument och nåldjup mellan 0,5 – 2,0 mm. Behandling kan utföras även på känslig hud och tolereras av den som besväras av nickelallergi.

Kur:
En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 3-6 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigeringsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila.

Med DERMAROLLER® behandlar vi:
Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.

Givetvis används enbart sterila engångsinstrument!

Dermastamp_handle_2

 

E-Dermastamp®

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som ”Full Face” behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket ”boostar” och vitaliserar huden med fukt.

Kur:
En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Med e-DERMASTAMP® behandlar vi:
Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Ytlig strukturförändring, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.

Givetvis används enbart sterila engångsinstrument!